Over ons

Telefoonnummer

Over ons

Tegeltechniek J. van Dijk is al sinds 1973 de ‘tegelspecialist’ in de regio. We werken samen met enkele grote importeurs van keramische wand- en vloerbekleding. U kunt bij ons ook terecht voor natuursteen tegels en voor maatwerk, zoals vensterbanken, raamdorpels, plateaus, binnen- en buitendorpels. Enkele standaardafmetingen kunnen we direct uit voorraad leveren.

Naast tegels leveren we ook diversen verwerkersproducten, tegellijmen, voegsels , kitten, tegelprofielen, lijnafvoergoten, ontkoppelingsmatten en onderhoudsproducten. Doordat wij deze producten ook zelf gebruiken kunnen we een gedegen advies hierover meegeven.

Onze buitendienstmedewerkers hebben een volledige dagtaak aan het betegelen van badkamers, toiletten, keukens, woonkamers en andere voorkomende wanden en vloeren. Daarnaast werken we samen met diverse aannemers, installatiebedrijven, stukadoors en de betere ZZP’ers, waardoor wij u een compleet pakket kunnen aanbieden. Lees hierover meer op de pagina montage.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit particulieren, kleine aannemers, zzp’ers en installatiebedrijven, ook doen we het onderhoud voor enkele zakelijke klanten.

Als tegelspecialist zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de (af)bouw. De term tegeltechniek staat bij ons bedrijf dan ook hoog in het vaandel.