Materialen

Telefoonnummer
125_handwerk_ramsauer

Kit van Ramsauer

Wij verkopen voornamelijk de kit van het merk Ramsauer. De gehele productie bij Ramsauer is gericht op duurzaamheid. Het onderzoek en de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en hun grondstof besparende, duurzame productie conform alle wettelijke vereisten is een vast onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Ramsauer. 

Onze kit voldoet aan een “ecologische kwaliteit’ en “sociaal-culturele en functionele kwaliteit”. Onze bestseller is de Ramsauer 125 Handwerk. Dit is een neutraal siliconenkit die niet corrosief is en uitermate geschikt voor aansluitvoegen in het tegelwerk. Handwerk 125 is schimmelwerend, zeer weerbestendig, bestand tegen veroudering en toepasbaar bij ontzettend veel voegkleuren. Het mooie aan deze kit is dat deze matte uitstaling heeft. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

 

Tegellijm van BOTAMENT

Botament Multistar Tegeltechniek J. van Dijk

Wij verkopen tegellijm, voegsels en aanverwante producten van het merk Botament. Met name zijn we erg te spreken uit de producten  van de “Multi-“ familie. Multistar is een multifunctionele lichtgewicht tegellijm voor het verlijmen van vrijwel alle keramische wand- en vloerbedekkingen binnen en buiten. Dankzij de airflow-technologie is Multistar bijzonder gemakkelijk en soepel om mee te werken. De kenmerken van onze lijm zijn:

  • Zeer stabiel en zeer flexibel
  • Bijzonder geschikt voor grote formaten
  • Hoge productiviteit
  • Lange correctie en open tijd
  • Recept met minder stof

Vraag onze adviseur naar alle mogelijkheden.

Logo BOTAMENT

Profielen van Blanke Systems

Blanke systems profielen Tegeltechniek J. van Dijk

Tegelprofielen verkopen wij voornamelijk van het merk Blanke Systems. Van het materiaal RVS en Mat Aluminium hebben we diversen profielen uit voorraad leverbaar. Andere profielen b.v. in goud, zilver of gelakt aluminium zijn op bestelling binnen enkele dagen bij ons in huis. Ook de ondersteuningsmat “Permat” voor probleemondergronden en het “DIBA” afdichtvlies voor bijvoorbeeld een waterdichte inloopdouche in combinatie met onze lijnafvoergoten zijn zo uit voorraad leverbaar.

logo_Blanke_systems Tegeltechniek J. van Dijk