Montage

Naast advies met het inkopen van de juiste tegels kunnen wij ook uw vloer leggen en wanden betegelen. Onze buitendienstmedewerkers hebben een volledige dagtaak aan het betegelen van badkamers, toiletten, keukens, vloeren en onderhoud aan (bestaand) tegelwerk. Daarnaast werken we samen met diverse aannemers, installatiebedrijven, stukadoors en de betere ZZP’ers, waardoor wij u een compleet pakket kunnen aanbieden.

Een andere specialiteit van ons is het aanbrengen van “RAW Stones” en “Castle Stones” vloeren. Deze autentieke en karakteristieke vloeren zijn gebaseerd op oude en robuuste  natuursteenvloeren.

 

Vaak worden deze vloeren uit verschillen maten tegels samengesteld, van baksteenformaat, kinderkopformaat tot grootformaattegels. Elke nieuwe vloer weer een uniek verband, geeft uw ruimte een klassieke uitstaling, “gegoten” in een modern jasje.

Wilt u uw vloer of wand bekleedt door professionele tegelzetters, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alles onder één adres. Neem voor meer informatie contact met ons op. We zetten de koffie klaar om uw mogelijkheden uitgebreid met u te bespreken.